Subscribe:

sohbet odaları

7/24 Saat Radyo Dİnle

2 Mayıs 2012 Çarşamba

Serdar Komutan Kimdir,Şefkat Tepe Serdar Komutan,Mert Kılıç resimleri,


'1978 yılında Amasya'da doğan oyuncu, profesyonel futbolculuk kariyerini yarıda bırakarak yatay geçiş yaptığı oyunculukta oldukça başarılı bir performans sergiledi. Oyunculuk eğitimini ABD'de bulunan Los Angels Beverly Hills Aktörlük Okulu'nda alan Kılıç 1.85 boyunda. Samanyolu TV ekranlarına Şefkat Tepe dizisi ile adım atan aktörün rol aldığı birçok dizi projesi bulunuyor.'


Şiyar, Asmin'e günyüzü göstermiyor! Leyla, Serdar'ın geçmişinden bir iz buluyor. Serdar olayları çözmeye çalışırken, Berivan'dan gelen haber herkesi şaşırtıyor.

Resim


Asmin, amcası Şiyar'ın yanında kalmayı bir türlü kabul etmek istemez. Ablası Leyla, onu ikna etmeye çalışsa da pek başarılı olamaz. En sonunda Asmin, evden kaçmaya karar verir. Oldukça meraklanan Leyla, her yerde kardeşini arar. Fakat bu sırada bambaşka şeylerle karşılaşır. Serdar Komutan'ın geçmişiyle ilgili bazı şeyler öğrenen Leyla, hiç vakit kaybetmeden ona ulaşmaya çalışır. Ancak Şiyar, onlara gün yüzü göstermemeye kararlıdır.

Kendine güvenen kişilere ihanet eden Berivan'ı teslim etmemek için harekete geçen örgüt, onu kaçırmaya karar verir. Ancak ağır yaralı olan Berivan, bu tempoya dayanamayabilir. Serdar Komutan ise, henüz karşılaşmadığı kardeşini kaybetmek üzeredir.

Sevdiği kızın ihanetini kaldıramayan Memiş ise, kimsenin bilmediği bir yerde yaşam savaşı vermektedir.


0 yorum

Yorum Gönder